Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

F1 24: Πρώτες πληροφορίες, trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

H EA Sports ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του F1 24, που είναι η 31η Μαΐου. Τα πλήρη αποκαλυπτήρια του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο, όμως μαζό με το πρώτο trailer που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, υπάρχουν ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.



Tο φετινό παιχνίδι θα περιλαμβάνει ένα αρκετά ανανεωμένο career mode. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης έχει προσθέσει ένα νέο “dynamic handling system” για τις στιγμές που οι παίκτες βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του μονοθέσιου.



Η Champions Edition θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή και έρχεται με δύο νέα Formula 1® Icons, 18.000 PitCoins και ένα F1® World Bumper Pack, με υλικό για single και multiplayer gameplay events. Όσοι αποκτήσουν την έκδοση αυτή θα έχουν το δικαίωμα να ξεκινήσουν να παίζουν τρεις ημέρες νωρίτερα. Σημειώνεται πως όλες οι προπαραγγελίες θα συνοδεύονται από ένα VIP Podium Pass.



Το F1 24 θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Όσοι έχουν αγοράσει το F1 21, το F1 22 ή το F1 23, θα έχουν 15% έκπτωση αν προπαραγγείλουν το F1 24 Champions Edition.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*