Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Famitsu: Η τελική έκδοση του Kingdom Hearts IV θα αναβαθμιστεί στην Unreal Engine 5

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Famitsu, η τελική έκδοση του Kingdom Hearts IV θα αναβαθμιστεί στην Unreal Engine 5. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα πλάνα που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του event για τα 20 χρόνια της σειράς Kingdom Hearts, προέρχονται από build που έχει βασιστεί στην Unreal Engine 5. Όμως η ομάα ανάπτυξης πραγματοποιεί παράλλλα δοκιμές με τη νέα game engine της Epic Games.

"Το ολοκληρωμενο παιχνίδι θα είναι βασισμένο στην Unreal Engine 5, με την ποιότητα των φωτισμών και τις λεπτομέρειες να βρίσκονται πολλά επίπεδα πιο ψηλά", σύμφωνα με το Famitsu.


Λέγεται ότι η ανάπτυξη του Kingdom Hearts IV έχει ανατεθεί στο studio της Square Enix που εδρεύει στην Osaka, το ίδιο που δημιούργησε το Kingdom Hearts III, στην ηγεσία του οποίου βρίσκεται ο co-director Yasushi Yasue.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*