Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fan ξόδεψε 22 χρόνια για το σκανάρισμα και την αρχειοθέτηση όλων των manuals του PS2

*
Μια πλήρης συλλογή από manuals του PlayStation 2 σε ανάλυση είναι πλέον διαθέσιμη στο διαδίκτυο, αφού ένας fan ξόδεψε 22 χρόνια και $40.000 για τη δημιουργία του αρχείου.

Μπορείτε αποκτήσετε πρόσβαση στο υλικό αυτό μέσω του Archive.org. Υπάρχει κάθε US PS2 manual, από το 007 - Agent Under Fire έως το Zone of the Enders: The 2nd Runner. Οι σαρώσεις φαίνονται όλες υπέροχες και είναι δραματικά καλύτερες από πολλές άλλες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.


Αυτό είναι το έργο ενός ανθρώπου που ακούει στο όνομα Kirkland. Λέει ότι συλλέγει παιχνίδια του PS2 - και τα εγχειρίδια τους - από τότε που κυκλοφόρησε η κονσόλα πριν από 22 χρόνια, ξοδεύοντας πάνω από $40.000 για την όλη διαδικασία. "Πήρα νέες εκδόσεις όταν έφτασαν στα $20 για τις πρώτες 800 περίπου κυκλοφορίες, μετά άρχισα να παίρνω μεταχειρισμένα αθλητικά παιχνίδια σε καλή κατάσταση και μετά κυνηγούσα τις περίεργες παραλλαγές (που δεν τελειώνουν ποτέ)".

Ο Kirkland περνάει όλα τα εγχειρίδια του μέσω ενός σαρωτή εγγράφων και, στη συνέχεια, τα επεξεργάζεται μέσω μιας δέσμης εφαρμογών, προκειμένου να δημιουργήσει τις εξαιρετικές σαρώσεις που είναι διαθέσιμες σε αυτήν τη συλλογή. Επιπλέον, αναφέρει ότι αφιέρωσε ακόμα και τις καλοκαιρινές του διακοπές για να ολοκληρωθεί το project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*