Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fan-made trailer μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι ένα τρίτο παιχνίδι Banjo-Kazooie για το Nintendo 64

Το κανάλι του YouTube, Project Dream δημοσίευσε ένα fan-made trailer για το Banjo-Threeie, τον τρίτο τίτλο Banjo-Kazooie για το Nintendo 64 που δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Σύμφωνα με τον δημιουργό του συγκεκριμένου video, το Banjo-Threeie εξελίσσεται 22 χρόνια μετά τα όσα έγιναν στο Banjo-Tooie και την ήττα της Gruntilda. Ύστερα από αρκετό καιρό ευδαιμονίας, η κακιά μάγισσα επιστρέφει συνοδεία ενός μεγάλου στρατού για να πάρει εκδίκηση από το πρωταγωνιστικό δίδυμο. Όμως ο Banjo και ο Kazooie είναι πιο δυνατοί από ποτέ.

Το Banjo-Threeie, ή οποιοδήποτε άλλο sequel του Banjo-Tooie, δυστυχώς δεν ανακοινώθηκε ποτέ από την Rare. Το Banjo-Kazooie κυκλοφόρησε για το Nintendo 64 το 1998 και το Banjo-Tooie για την ίδια κονσόλα το 2000.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*