Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fans πιστεύουν ότι υπήρχε αναφορά στο Quake στο Xbox Developer Direct

*
Fans θεωρούν ότι εντόπισαν αναφορά σε ένα νέο παιχνίδι Quake, "κρυμένη" σε κοινή θέα κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Xbox Developer Direct. Όπως εντόπισε ο χρήστης του ResetEra, JigglesBunny σε ένα τμήμα για τους γρίφους στο Indiana Jones and the Great Circle game υπάρχει αναφορά στο Quake με το κείμενο "AKE 6", που είναι γραμμένο σε έναν λευκό πίνακα, αλλά και το λογότυπό του ακριβώς από κάτω.

Προφανώς και δεν πρόκειται για την οποιαδήποτε ένδειξη ή απόδειξη για το Quake 6, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το Quake 5, ενώ όπως σημειώνει το Eurogamer, ίσως πρόκειται απλά για μια σύμπτωση και τα γράμματα με τον αρθμό να αναφέρονται σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Όσο για το λογότυπο, μπορεί και να είναι αναφορά στο σφυροδρέπανο που υπήρχε στη σημαία της Σοβιετικής Ένωσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*