Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fans τοποθετούν το σκηνικό του επόμενου Black Ops στην εποχή του πολέμου στον περσικό κόλπο

*
Οι fans πιστεύουν ότι με βάση τις πρόσφατες διαρροές, το επόμενο Call of Duty: Black Ops θα τοποθετείται την εποχή του πολέμου στον Περσικό Κόλπο. Οι πληροφορίες προέρχονται από αρχεία ενός alpha build του Call of Duty Warzone Mobile και περιλαμβάνουν αναφορές στον επόμενο τίτλο της Treyarch, που αναμένεται το 2024. Μεταξύ των πληροφοριών που πλέον έχουν αφαιρεθεί από forums και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπήρχαν αναφορές στο Lockheed F-117 Nighthawk, που χρησιμοποιήθηκε ευρέως κατά τη διάρκεια του πολέμου εναντίον του Ιράκ. Ακόμα, concept art παρουσίαζε το εσωτερικό ενός παλατιού, που πιθανολογείται ότι ήταν εκείνο του Σαντάμο Χουσεΐν. Τέλος, υπάρχουν αναφορές και στο Mogadishu, που πιθανό να παραπέμπουν στη μάχη που δόθηκε εκεί τον Οκτώβριο του 1993, τα γεγονότα της οποίας μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη, με την ταινία Black Hawk Down.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*