Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fans του Ark: Survival Ascended υποψιάζονται πως θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του

*
Μια δημοσίευση της Studio Wildcard προκάλεσε ανησυχίες σε fans του επερχόμενου Ark: Survival Ascended, που πλέον θεωρούν πως σύντομα θα ανακοινωθεί η καθυστέρησή του. Το στούντιο πίσω από το αναμενόμενο remaster, ενημέρωσε πως εντός της εβδομάδας που τελειώνει στις 30 Ιουνίου 2023, θα αποκαλύψει ένα update για το roadmap (ή αλλιώς, το πρόγραμμα) του τίτλου.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με το λανσάρισμά του, το Ark: Survival Ascended θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2023, όμως πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά στον συγκεκριμένο μήνα και ακόμα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία. Έτσι, πολλοί καχύποπτοι θεωρούν πως το εν λόγω update στο roadmap του τίτλου θα ανακοινώσει καθυστέρηση και μάλιστα για αρκετούς μήνες.

Το Ark: Survival Ascended θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*