Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fans χαρτογραφούν τον κόσμο του GTA 6

*
Η κοινότητα του Grand Theft Auto έχει αρχίσει να χαρτογραφεί τον κόσμο του GTA 6, έχοντας ως βάση τις διαρροές.

Γνωρίζουμε πολύ λίγα για το επόμενο παιχνίδι από επίσημες πηγές, όμως η πρόσφατη τεράστια διαρροή μας προσφερε τη μεγαλύτερη (αν και ημιτελή) γεύση από τον τίτλο.


Επιπλέον, με διάφορα δημοσιεύματα για την τοποθεσία, τους χαρακτήρες και τα στοιχεία του gameplay, φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετά για να αρχίσει κάποιος τη διαδικασία χαρτογράφησης.

Όπως αναφέρει το Kotaku, ύψιστης σημασίας, ωστόσο, είναι να αποφευχθούν τυχόν διαρροές. H Take-Two Interactive είναι γνωστή για την ευαισθησία της σε οτιδήποτε έχει να κάνει ακόμα και με την παραμικρή αίσθηση παραβίασης των πνευματικών της δικαιωμάτων, όπως οι modders γνωρίζουν πολύ καλά.

Αντίθετα, οι χαρτογράφοι χρησιμοποιούν εικόνες από το Google Earth για να τους βοηθήσουν στην αποτύπωση. Άλλοι έχουν φτάσει στο σημείο να αναδημιουργούν πλάνα με τη βοήθεια του Microsoft Paint.

Όλα αυτά έγιναν σε μεγάλο βαθμό στα φόρουμ του GTA, όπου δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά πρόσφατες διαρροές. Αλλά οι χαρτογράφοι απογοητεύτηκαν με τη συμπεριφορά των διαχειριστών του φόρουμ, οπότε μετακόμισαν στο Discord όπου μοιράστηκαν ελεύθερα το περιεχόμενο που διέρρευσε.

Έχει ήδη σημειωθεί μια εκπληκτική πρόοδος, εν μέρει λόγω του video που διέρρευσε που περιέχει συντεταγμένες εντός του παιχνιδιού, οι οποίες βοήθησαν τους χαρτογράφους να συσχετίσουν τοπολογικά τις περιοχές μεταξύ τους.

Ο καθένας βοηθάει με τον δικό του τρόπο, με κάποιους να χτενίζουν τα πλάνα που διέρρευσαν κόβοντας τον μίνι χάρτη του παιχνιδιού για να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός μεγαλύτερου, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν τις πραγματικές γνώσεις τους για το Μαϊάμι και τη Φλόριντα για να προσθέσουν περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό το project αντικατοπτρίζει τον τεράστιο ενθουσιασμό της κοινότητας του GTA για τους τίτλους της Rockstar και όλοι θα περιμένουν υπομονετικά μέχρι να ανακοινωθούν λεπτομέρειες για το πλέον αναμενόμενο παιχνίδι σε παγκόσμιο επίπεδο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*