Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fantasian: Το νεότερο RPG από τον δημιουργό του Final Fantasy έρχεται στο Steam (trailer)

Καταχώρηση στη βάση δεδομένων του Steam, μαρτυρά την επικείμενη κυκλοφορία του turn-based RPG Fantasian στην ψηφιακή πλατφόρμα της Valve. Ο πιο πρόσφατος τίτλος του Hironobu Sakaguchi, ο οποίος δημιούργησε τη σειρά Final Fantasy προτού αποχωρήσει από τη Square Enix το 2003, προς το παρόν διατίθεται μόνο μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Apple Arcade.

Το Fantasian αναπτύχθηκε από τη Mistwalker του Sakaguchi και αποτελεί την επιστροφή του σπουδαίου developer στα turn-based RPGs μετά από το Lost Odyssey του 2007. Επιπλέον, το soundtrack είναι δουλειά του συνθέτη Nobuo Uematsu, που έχει γράψει κλασσικά κομμάτια της σειράς Final Fantasy. Το πιο ενδιαφέρον όμως χαρακτηριστικό του Fantasian, είναι το art style του, καθώς βασίζεται σε πραγματικά διοράματα – δημιουργίες Ιαπώνων καλλιτεχνών που έχουν δουλέψει για franchises όπως Godzilla, Attack on Titan και Ultraman.

Μετά την προσθήκη του στη βάση δεδομένων του Steam, το πιθανότερο είναι να μάθουμε πολύ σύντομα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του για PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*