Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φειδωλός σε δηλώσεις για το Nintendo Switch 2 ο Doug Bowser

*
Σε δηλώσεις προχώρησε ο Doug Bowser, πρόεδρος της Nintendo of America. Είπε πως η εταιρεία δεν έχει κάτι να ανακοινώσει για το Nintendo Switch 2, αλλά ο στόχος της εταιρείας είναι να εκπλήξει και να ευχαριστήσει το κοινό. Προχώρησε λέγοντας πως η Nintendo “μπαίνει σε αχαρτογράφητα νερά” με το Nintendo Switch. Ο Bowser είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που υπάρχει ακόμη ζήτηση για την κονσόλα, στο έβδομο έτος της ηλικίας της.

Πρόσφατα το Nintendo Switch έφτασε τις 122,5 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Αυτή την στιγμή, είναι η τρίτη κονσόλα σε πωλήσεις όλων των εποχών. Μάλιστα, η Nintendo λάνσαρε ένα νέο Nintendo Switch bundle για να γιορτάσει την Mario Day, στις 10 Μαρτίου.


Ο Bowser δήλωσε επίσης πως η εταιρεία έχει σαν προτεραιότητα να σκέφτεται νέους και καινοτόμους τρόπους για να απολαύσει κάποιος τα video games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Η παραπάνω PR πίπες που λέει ο κύριος Bowser για το Switch, μεταφράζονται ως............

      Ότι το Nintendo Switch. Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, (που ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνουμε) έκανε τέτοια επιτυχία, που δεν ξέρουμε ''πως'' και ΑΝ ''πρέπει'' να κυκλοφορήσουμε το διάδοχο του!!

*