Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

FIFA eWorld Cup: Αμφιλεγόμενος ο τελικός που ολοκληρώθηκε στα πέναλτι, με σοβαρό λάθος της διοργάνωσης

*
Ο τελικός του FIFA eWorld Cup ολοκληρώθηκε μέσα σε ένα σύννεφο αμφισβήτησης, ύστερα από ένα σοβαρό λάθος που έφερε τον ένα από τους δύο παίκτες σε τρομερά μειονεκτική θέση. Ο τελικός πραγματοποιήθηκε μεταξύ των παικτών Mark11 και Manubachoore και, μόλις ξεκίνησε η εκτέλεση των πέναλτι, ο πρώτος παρατήρησε ένα λάθος της διοργάνωσης.

Οι εντολές που έδινε ο Mark11 στο πληκτρολόγιό του, φαίνονταν στη μεγάλη οθόνη του venue του τελικού, κάτι που σημαίνει πως, στην περίπτωση που ο Manubachoore ή ο προπονητής του κοίταζαν την οθόνη τη στιγμή της εκτέλεσης του πέναλτι, θα είχαν ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Ο Mark11 έσπευσε να ενημερώσει το προσωπικό της διοργάνωσης, όμως η διαδικασία δεν μπορούσε να μπει σε παύση από τη στιγμή που ξεκίνησε.


Η εκτέλεση των πέναλτι ολοκληρώθηκε και ο Manubachoore στέφθηκε νικητής. Μετά την ολοκλήρωση του τελικού, άνθρωποι της διοργάνωσης μελέτησαν το ενδεχόμενο λανθασμένου αποτελέσματος, όμως τελικά δεν άλλαξε απολύτως τίποτα και ο Mark11 έμεινε με την απογοήτευση. Βέβαια, κέρδισε $150.000 και μόνο με τη συμμετοχή του στον τελικό.
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*