Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για κυκλοφορία τίτλου WRC από την EA τον Νοέμβριο

*
Ο αξιόπιστος insider billbil-kun του Dealabs ισχυρίζεται πως η EA ετοιμάζει τίτλο WRC και ότι σκοπεύει να τον κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2023. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο τίτλος θα φέρει την ονομασία EA Sports WRC, θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου και θα προσφέρει τρεις μέρες early access σε όσους προ-παραγγείλουν την Champion Edition του.

Η Codemasters, που ανήκει στην EA, εξασφάλισε τα δικαιώματα του WRC το 2020, με στόχο την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου WRF το 2023. Φήμες λένε πως ο τίτλος επρόκειτο να διατεθεί από τον Ιούλιο του 2023, όμως υπέστη καθυστέρηση μερικών μηνών για την περαιτέρω ανάπτυξή του. Επίσης, λέγεται πως θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC, με την Champion Edition που προαναφέραμε να προσφέρει πρόσβαση στα expansions των 5 πρώτων σεζόν του τίτλου.


Εάν ισχύουν τα παραπάνω, δε βρισκόμαστε μακριά από την κυκλοφορία του EA Sports WRC. Κάτι που σημαίνει πως η επίσημη αποκάλυψή του δεν μπορεί να είναι μακριά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*