Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για κυκλοφορία του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl μεταξύ 2024 και 2025

*
Δημοσιογράφος ισχυρίζεται πως, με βάση πληροφορίες που αντλεί από “αξιόπιστες πηγές”, το λανσάρισμα του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl θα πρέπει να αναμένεται μεταξύ 2024 και 2025.

Σύμφωνα με τον Vitaly Kazunov, αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας iXBT Games, η ανάπτυξη του πολυ-αναμενόμενου sequel αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, εξαιτίας του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας. Το development μεταφέρθηκε από το Κίεβο της Ουκρανίας στην Πράγα της Τσεχίας, χάνοντας στην πορεία πολλούς από τους developers που συμμετείχαν.


Λίγο μετά τους ισχυρισμούς του Kazunov, η GSC Game World (developer του παιχνιδιού) δήλωσε πως δεν υπάρχει νέα καθυστέρηση για το project και πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει κανονικά, εντός του 2023.

Όμως, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, το Xbox άρχισε να μοιράζει αποζημιώσεις σε όσους έχουν προ-παραγγείλει το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl και αφαίρεσε τον τίτλο από το store του. Τέτοιες κινήσεις σίγουρα δεν δείχνουν ιδιαίτερη αισιοδοξία για το λανσάρισμα ενός παιχνιδιού και στην προκειμένη μπορεί τελικά να βρεθούμε προ… νέας καθυστερήσεως.

Όποτε και αν κυκλοφορήσει τελικά, το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl θα είναι διαθέσιμο για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store, GOG).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*