Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες λένε πως η Ubisoft ακύρωσε το sequel του Immortals: Fenyx Rising

*
Η Ubisoft λέγεται πως ακύρωσε το sequel του Immortals: Fenyx Rising, ώστε να δώσει μεγαλύτερο βάρος στην ανάπτυξη των μεγαλύτερων IPs της. Όπως αποκαλύπτουν ανώνυμες πηγές σε μέσα του εξωτερικού, ένα sequel για το action-adventure game του 2020 ήταν σε αρχικά στάδια ανάπτυξης από τη Ubisoft Quebec (του Assassin’s Creed Odyssey), όμως το project ακυρώθηκε στις αρχές του Ιουλίου του 2023.

Η γαλλική εταιρεία έδειχνε πρόθυμη να επενδύσει στο Immortals, τουλάχιστον αρκετά ώστε να το μετατρέψει σε franchise. Το 2022, ο δημοσιογράφος Jeff Grubb ισχυρίζονταν πως η Ubisoft σκόπευε να εξερευνήσει τη μυθολογία άλλων πολιτισμών, εκτός Ελλάδας, στα επόμενα Immortals games. Παρόλα αυτά, στις αρχές του 2023, η εταιρεία αποφάσισε να στραφεί στα μεγαλύτερα franchise της, ακυρώνοντας τρία μη ανακοινωμένα projects, στα οποία δε συμπεριλαμβανόταν αυτό του Immortals 2.

Το Immortals: Fenyx Rising είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*