Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες ότι η Square Enix ετοιμάζει το remake του Chrono Trigger

*
Το θρυλικό JRPG της Square Enix, Chrono Trigger, φημολογείται ότι θα επανακυκλοφορήσει σύντομα στο Nintendo Switch με τη μορφή ενός remake. Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το 1995 στο SNES, και πολλοί το θεωρούν ως ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών στο είδος του. Επανακυκλοφορήσε σε Nintendo DS, PC και φορητές συσκευές.

Σύμφωνα με τον leaker Zippo, ο οποίος είχε αρκετές αξιόπιστες διαρροές στο παρελθόν, η Square Enix σχεδιάζει το Chrono Trigger να είναι το επόμενο HD 2D remake της. Τα τελευταία χρόνια, η ιαπωνική εταιρεία έχει κυκλοφορήσει σε αυτό το στυλ τα: Live A Live, Octopath Traveler και Triangle Strategy. Παράλληλα ετοιμάζεται το remake του Dragon Quest 3. Προς το παρόν, οι λεπτομέρειες σχετικά με το πιθανολογούμενο remake του Chrono Trigger είναι ελάχιστες. Ο Zippo ισχυρίζεται ότι η νέα έκδοση του παιχνιδιού θα γίνει διαθέσιμη στο Nintendo Switch, αλλά προσθέτει ότι δεν είναι σίγουρο το αν θα κυκλοφορήσει ή όχι σε άλλες πλατφόρμες. Σημειώνετε επίσης ότι τα αποκαλυπτήρια ίσως πραγματοποιηθούν σε λίγες ώρες, στο πλαίσιο του επόμενου Nintendo Direct.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*