Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες θέλουν τις πωλήσεις του PlayStation Portal να καταγράφονται ως κονσόλας και όχι ως περιφερειακού

*
Το PlayStation Portal είναι γεγονός και αποτελεί μια νέα προσθήκη στα περιφερειακά του PlayStation 5 αλλά σύμφωνα με τον Mat Piscatella, τα αναλυτικά δεδομένα πωλήσεων της Circana, θα κατατάσσουν το προϊόν στην κατηγορία των κονσολών.

Η συγκεκριμένη πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από ένα tweet του Piscatella, το οποίο πλέον δεν υφίσταται αλλά διασώθηκε με τη λήψη ενός screenshot, όπου σύμφωνα με τον ίδιο η συγκεκριμένη τακτική ήταν αίτημα της Sony.




Κανείς δεν γνωρίζει για ποιόν λόγο διεγράφη η ανάρτηση του Piscatella, πόσο μάλλον αν το περιεχόμενό της αποτελεί παραπληροφόρηση ή αν δεν υπήρχε εξουσιοδότηση στον Piscatella να αποκαλύψει τις πληροφορίες. Παρόλα αυτά, πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως το PlayStation Portal πούλησε 5.700 μονάδες στην Ισπανία, 3.700 μονάδες περισσότερο από τις κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S.

Το φορητό της Sony ήρθε για να μείνει και θεωρείται η κατάλληλη επιλογή για όσους μοιράζονται την τηλεόρασή τους και αδυνατούν να έχουν συνεχή πρόσβαση στη κονσόλα τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*