Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη - Call of Duty: Black Ops Gulf War για φέτος, με open world campaign

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Insider Gaming, το φετινό Call of Duty θα είναι το Black Ops Gulf War και θα περιλαμβάνει ένα open world campaign. Λέγεται ότι ο παίκτης και η ομάδα του θα βρεθούν σε έναν χάρτη παρόμοιο με αυτό του Far Cry και για τις μετακινήσεις τους θα μπορούν να χρησιμοποιούν οχήματα, ενώ θα υπάρχει και ένα σύστημα fast travel. Επίσης, αναφέρεται ότι δεν θα απουσιάζουν εντελών οι γραμμικού τύπου αποστολές. Το campaign έχει αναπτυχθεί από τη Raven Software και μεταξύ των χαρακτήρων του Black Ops που θα επιστρέψουν θα είναι ο Adler, ο οποίος θα είναι μέλος της ομάδας σας.

Εκτός από το Black Ops Gulf War που αναμένεται να λανσαριστεί τον Οκτώβριο του 2024, πηγές της ιστοσελίδας αποκάλυψαν επίσης ότι είναι πιθανό η σειρά να κλίνει σε πιο open world campaigns στο μέλλον. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με το Call of Duty του 2025, που προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία Saturn και δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να της έχουν ανατεθεί τα ηνία της ανάπτυξής του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*