Μια εικόνα που διέρρευσε στο διαδίκτυο ίσως και να μαρτυρά την κυκλοφορία των Demon’s Souls και Ghost of Tsushima στο PC. Η φήμη αυτή άρχισε να εμφανίζεται μετά την σχετική εικόνα που αναφέρει τους δύο τίτλους και για τον δεύτερο, μάλιστα, την Director’s Cut έκδοσή του. Η φωτογραφία δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από κάποια πλευρά και ίσως να είναι ένα απλό Photoshop, αλλά αξίζει να σημειώσουμε πως και οι δύο τίτλοι ήταν στη λίστα-διαρροή που εμφανίστηκε για την υπηρεσία GeForce Now.

Όλα αυτά έρχονται και μετά την τοποθέτηση του Jim Ryan σχετικά με το ζήτημα περαιτέρω υποστήριξης της αγοράς του PC με τα first party games του PlayStation. Ταυτόχρονα, ο γνωστός laker The Snitch, σημείωσε πως η Sony είχε έτοιμες και σχετικές ανακοινώσεις για το πρόσφατο PlayStation Showcase, αλλά δεν προχώρησε σε αυτές για κάποιο λόγο.

Αποσύρεται κι άλλο κινητό τηλέφωνο από την ελληνική αγορά λόγω ακτινοβολίας
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity