Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Έρχεται crossover event ανάμεσα σε Fortnite και Fall Guys: Ultimate Knockout

*
Ο Fortnite leaker iFireMonkey παρατήρησε πως πρόσφατα δημιουργήθηκαν δύο μυστήρια URLs. Και τα δύο, μέχρι πρόσφατα οδηγούσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Fortnite. Σήμερα, τα URLs αυτά με τίτλο Epic Fallguys Extension και Epic Fallguyz Ektenzion, ανανεώθηκαν. Αν ο leaker έχει δίκιο, τότε το crossover event δεν θα συμβεί σε έναν τίτλο, αλλά και στους δύο ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση φυσικά, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι η Epic ή η Mediatonic ενημερώσουν για κάτι σχετικό. Δεδομένου όμως πως η Mediatonic ανήκει στην Epic Games, πολλοί fans αναρωτιούνται γιατί έχει περάσει τόσος καιρός χωρίς να “συναντηθούν” με κάποιο τρόπο οι δύο τίτλοι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*