Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ετοιμάζεται remake του The Elder Scrolls IV: Oblivion από την Virtuos Games

*
Μια περίεργη φήμη εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες και θέλει την Virtuos Games να ετοιμάζει ένα remake του The Elder Scrolls IV: Oblivion. Η πληροφορία εμφανίστηκε από πρώην εργαζόμενο στο Reddit και σημειώνει πως αυτή τη στιγμή το studio εργάζεται σε πέντε διαφορετικά projects, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι το “Altar”, ένα remake/remaster του Oblivion. Σύμφωνα μάλιστα με όσα σημειώνονται, το ευρωπαϊκό στούντιο της εταιρείας έχει αναλάβει τη δουλειά, με βοήθεια για τα του art από την Black Shamrock. Το post σημειώνει πως η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη πριν τα τέλη του 2024 ή στις αρχές του 2025, ανάλογα με το πως θα προχωρήσει η δουλειά. Μένει να δούμε αν θα έχουμε κάποια παραπάνω πληροφορία για το θέμα στο επόμενο διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*