Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Family Plan για το Xbox Game Pass θα ανακοινώσει η Microsoft

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Windows Central, η Microsoft θα ανακοινώσει σύντομα ένα Family Plan για το Xbox Game Pass. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο αρθρογράφος, περισσότεροι από ένας χρήστες θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία με μία συνδρομή, όπως συμβαίνει με τα οικογενειακά πακέτα του Spotify και του Nintendo Switch Online. Λέγεται ότι το Family Plan του Xbox Game Pass θα γίνει διαθέσιμο εντός του 2022. Αναφέρεται επίσης ότι το ανώτερο tier θα επιτρέπει την πρόσβαση σε πέντε παίκτες. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν η κίνηση αυτή καλύψει και το PC Game Pass ή θα υπάρξει Family Plan και για το Xbox Game Pass Ultimate. Όσο για την τιμή, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*