Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: H Sony ετοιμάζει φορητό PlayStation με backwards compatibility που θα ανήκει στην οικογένεια του PS6 (video)

Λέγεται ότι η Sony ετοιμάζει ένα νέο φορητό PlayStation, που θα βασίζεται σε hardware της AMD, βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και θα είναι συμβατό με τίτλους των PlayStation 4 και PlayStation 5. Η πληροφορία προέρχεται από ένα νέο video που αναρτήθηκε στο κανάλι του YouTube, Moore's Law is Dead και υποστηρίζεται πως η κονσόλα θα είναι εφοδιασμένη με custom AMD APU και βρίσκεται σε "High Level Design Phase", κάτι που σημαίνει πως βρίσκεται τουλάχιστον δυο χρόνια μακριά από το λανσάρισμά της και ακόμα δεν έχει λάβει το πράσινο φως.

Το Moore's Law is Dead πιθανολογεί ότι το φορητό θα χρησιμοποιείς 18 CUs για να διατηρείται η συμβατότητα με όλα τα παιχνίδια του PlayStation 4 που υπάρχουν στο PlayStation Store. Ακόμα, θα είναι συμβατή με τίτλους του PlayStation 5, όμως οι developers θα είναι αυτοί που θα πρέπει να βρουν τρόπους να τα κάνουν να τρέξουν χωρίς προβλήματα. Για τον λόγο αυτό, η GPU του συστήματος ίσως τρέχει στα 1,8 GHz ή λιγότερο, λόγω των μεταβλητών ταχυτήτων χρονισμού του PlayStation 5.


Τέλος, πηγές του Moore's Law is Dead λένε ότι το φορητό θα ανήκει στην οικογένεια του PlayStation 6 και θα είναι μια εναλλακτική για την ιαπωνική αγορά, όπου το handeld gaming είναι κυρίαρχο. Αν ισχύει αυτό, στόχος θα είναι να "σπάσει" η κυριαρχία της Nintendo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*