Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: H Sony έχει ξεκινησει να ενημερωνει τους third party publishers για τις προδιαγραφές του PS5 Pro (video)

*
Σύμφωνα με γνωστό Insider, η Sony έχει ξεκινήσει να ενημερώνει τους third party publishers με τους οποίους συνεργάζεται για τις τεχνικές προδιαγραφές του PlayStation 5 Pro. Μιλώντας στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Sacred Symbols podcast, ο παρουσιαστής Colin Moriarty σχολίασε πως μια από τις επαφές του σε μεσαίου μεγέθους εκδότη, τον έχει ενημερώσει ότι η εταιρεία του έχει ενημερωθεί για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας. Σύμφωνα πάντοτε με τον Moriarty και αυτό προφανώς δεν αποτελεί έκπληξη ή έιδηση, όπως συνεχίζει, οι first και second-party developers ήδη έχουν πρόσβαση σε λεπτομέρειες για το PS5 Pro.

Οι πιο πρόσφατες φήμες λένε ότι η νέα κονσόλα θα υποστηρίζει 120 fps σε ανάλυση 4K, κάτι που θα μπορεί να επιτευχθεί χάρη στο AI upscaling που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία NVIDIA DLSS.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*