Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η ΕΑ σταμάτησε την ανάπτυξη του Dead Space 2 Remake (video)

*
Σύμφωνα με τον Jeff Grubb του Giant Bomb, η EA σταμάτησε την ανάπτυξη του Dead Space 2 Remake καθώς είναι απασχολημένη με το παιχνίδι Iron Man και το επόμενο Battlefield. Στο Game Mess Mornings o insider δήλωσε: "Η EA δούλευε στο Dead Space 2 αλλά πλέον σταμάτησε. Είναι στο ράφι επειδή το πρώτο παιχνίδι δεν είχε τόσο καλές πωλήσεις". Τέλος, ο Grubb αναφέρει πως το παιχνίδι βρισκόταν σε φάση προ-παραγωγής, ενώ δηλώνει πως δεν είναι απίθανο να το δούμε στο μέλλον αλλά αυτή την στιγμή η EA εστιάζει σε άλλα projects.

Λίγες ώρες μετά την εκπομπή του Jeff Grubb, η EA απάντησε στο σχετικό ρεπορτάζ λέγοντας πως το project δεν ήταν ποτέ υπό ανάπτυξη. "Συνήθως δεν απαντάμε σε τέτοιες φήμες αλλά δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτή την ιστορία" αναφέρει η EA στο IGN, ωστόσο ο Grubb απάντησε εκνευρισμένος στηρίζοντας την υπόθεσή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*