Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η επόμενη κονσόλα της Microsoft ίσως κυκλοφορήσει αρκετά μετά από αυτή της Sony

Η επόμενη κονσόλα της Microsoft ίσως κυκλοφορήσει μετά από εκείνη της Sony, λόγω της καθυστέρηση υπογραφής συμβάσεων με την AMD. Αυτό δηλώνει ο podcaster του Moore's Law is Dead, που υποστηρίζει πως η Microsoft εξετάζει σοβαρά τις αγορές από την Intel αλλά και την NVIDIA για την επόμενης γενιάς κονσόλα της.

"Μέχρι πριν ένα μήνα, η Microsoft δεν είχε υπογράψει κάποια σύμβαση με την AMD για την επόμενη γενιά", είπε ο παρουσιαστής.


"Εν τω μεταξύ, για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, [...] υπάρχουν πολλαπλά συμβόλαια μετά από εκείναι για το PS5 που έχουν ήδη υπογραφεί μεταξύ της Sony και της AMD, πράγμα που σημαίνει ότι το PlayStation handheld – είτε κυκλοφορήσει είτε όχι – βρίσκεται σε ανάπτυξη προχωρημένου επιπέδου. Το PlayStation 6 βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη ανάπτυξη και είναι πραγματικά περίεργο αν η Sony έχει ήδη δύο συμβόλαια με την AMD και η Microsoft δεν έχει ακόμη υπογράψει ούτε ένα".

Ο παρουσιαστής του Moore's Law is Dead συμπληρώνει ότι η Microsoft εξετάζει και άλλες εναλλακτικές, προκειμένου να επιτύχει μια πιο συμφέρουσα οικονομικά συμφωνία με την AMD. H Intel δείχνει να έχει πάρει πολύ σοβαρά αυτό το ενδιαφέρον και προσφέρει τα απαραίτητα chips σε τιμή κόστους, αν όχι πιο κάτω. Και αυτή η καθυστέρηση της Microsoft στην επιλογή συνεργατών είναι που την έχει φέρει πίσω από τη Sony, όσον αφορά το πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη κονσόλα της. Τέλος, ο podcster λέει ότι μόλις τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχει ξεκινήσει τα πλάνα με την AMD η Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*