Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η NEXON ετοιμάζει το Game of Thrones: Seven Kingdoms MMPRPG

*
Πριν πολλά χρόνια η Bigpoint και η Artplant ετοίμαζαν ένα MMORPG με τίτλο Game of Thrones: Seven Kingdoms. Το είχαν ανακοινώσει το 2012 και θα ήταν ένα browser game επικεντρωμένο κυρίως σε μάχες Player versus Player, όπου οι παίκτες θα δημιουργούσαν τους δικούς τους οίκους και θα βρίσκονταν στην ίδια "παρέα" με τους Stark, Baratheon και Lannister. Όμως, το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Πάντως σύμφωνα με νέες αναφορές, η NEXON έχει στα σκαριά ένα νέο Game of Thrones MMO. Τα νέα προέρχονται από το Redanian Intelligence, ένα fan website που δημιουργήθηκε για να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τη σειρά The Witcher του Netflix, όμως επεκτάθηκε σε franchises όπως το The Lord of the Rings και το Game of Thrones/ House of Dragons.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Game of Thrones MMO τοποθετείται ανάμεσα στην τέταρτη και την πέμπτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς, με τον Roose Bolton να είναι Warden του North και ο Jon Snow παραμένει στο The Wall με τον Sam Tarly. Υπάρχει η πιθανότητα, πέρα από το North να εκπροσωπηθούν και άλλα βασίλεια. Λέγεται πως θα υπάρχει story campaign, όπου οι παίκτες θα επιλέξουν τον πρωταγωνιστή, άνδρα ή γυναίκα και θα συναντήσουν τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του Game of Thrones. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*