Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Sledgehammer Games ετοιμάζει το Call of Duty: Advanced Warfare 2 για το 2025

*
O RalphsValve, ένας leaker του Call of Duty δηλώνει μέσω του whatifgaming ότι η Sledgehammer Games θα κυκλοφορήσει το Advanced Warfare 2 το 2025. Από την άλλη, ο γνωστός insider, Tom Henderson αναφέρει ότι προς το παρόν δεν μπορεί επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο, όμως δεν είναι παράλογο, με δεδομένη την αποτυχία του Call of Duty: Vanguard. Πριν μερικούς μήνες, ο ίδιος είχε σημειώει ότι η Sledgehammer Games έχει αναλάβει το Call of Duty που θα λανσαριστεί το 2025. Επιπλέον, λέγεται πως η Sledgehammer Games ήθελε να δημιουργήσει δύο συνέχειες για το Vanguard, όμως η απογοητευτική πορεία των πωλήσεων πολύ πιθανό να αλλάξει τα πλάνα της. Αν τα παραπάνω αληθεύουν το Advanced Warfare 2 ίσως φέρει μια αλλαγή στο Warzone 2, με τους παίκτες να χρησιμοποιούν exo-suits.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*