Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Sony ίσως προσφέρει ξανά δωρεάν το online play

*
Ακόμα δεν ξεκίνησε η λειτουργία του αναδιαρθρωμένου PlayStation Plus, άρχισαν οι εικασίες για τα επόμενα βήματα της υπηρεσίας. Σύφωνα με τον leaker Oops Leaks, σε περίπτωση που το νέο μοντέλο επιτύχει εμπορικά, δεν αποκλείεται η Sony να προσφέρει στους χρήστες δωρεάν το online play. Επιπλέον, η εταιρεία σκέφτεται να ανακοινώνει σημαντικούς τίτλους και εκτός μεγάλων events, έτσι ώστε να μοιράζεται η προσοχή των μέσων ενημέρωσης στα παιχνίδια της. Έτσι παιχνίδια όπως το God of War ή Spider-Man δεν θα επισκιάζουν άλλα, αφήνοντάς τα καταδικασμένα στο παρασκήνιο. Τέλος, οι συνδρομητές του PlayStation Plus ίσως αποκτήσουν αποκλειστικά προνόμια σε live service games, από δωρεάν in-game points, έως skins και όπλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*