Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ημερομηνία κυκλοφορίας για τα PS5 Slim και PS5 Pro

*
Οι τελευταίες ημέρες έφεραν αρκετές εξελίξεις για το PlayStation και φαίνεται πως έχουμε και κάποιες πρώτες φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας των PS5 Pro και PS5 Slim. Όσοι παρακολούθησαν τα όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ώρες με το νέο φορητό gadget PlayStation Q Lite, θα εντόπισαν ότι οι insiders άρχισαν κάποιες αναφορές για την κυκλοφορία του, αλλά το συσχέτισαν και με το νέο και πιο ισχυρό PS5 που φαίνεται πως ήδη ετοιμάζει η ομάδα του PlayStation. Συγκεκριμένα λοιπόν, οι άνθρωποι που έχουν μια καλύτερη εικόνα του τι έρχεται, θεωρούν πως μέσα στον Σεπτέμβριο θα δούμε το ανανεωμένο PS5 (PS5 Slim;) με το αποσπώμενο drive, ενώ το πιο ισχυρό PS5 Pro που θα εστιάζει και στο ray tracing και σε άλλες βελτιώσεις στον οπτικό τομέα, αναμένεται στην εορταστική περίοδο του 2024, άρα στο τελευταίο τετράμηνο της επόμενης χρονιάς. Όλα τα παραπάνω προφανώς και ακόμη είναι σε επίπεδο εικασίας και φημολογίας, αλλά όπως έχετε καταλάβει διανύουμε μια περίοδο γεμάτη από τέτοιες πληροφορίες και καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τα στελέχη του PlayStation.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*