Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Μάθαμε ποιον μήνα θα λανσαριστεί το Indiana Jones and the Great Circle

*
Ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το Indiana Jones and the Great Circle θα κυκλοφορήσει λίγο πριν το τέλος του 2024. Πίσως από την ανάπτυξή του βρίσκεται η MachineGames, το studio της Bethesda που έκανε reboot τη σειρά Wolfenstein.Ολοκληρωμένα πλάνα από παιχνίδι προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Xbox Developer Direct. Τώρα, δημοσίευμα του The Verge αναφέρει πως ο τίτλος θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων για Xbox Series X, Xbox Series S και PC τον προσεχή Δεκέμβριο. Κάτι που σπάνια συμβαίνει με κυκλοφορίες AAA, αν εξαιρέσουμε μεταξύ άλλων το Avarar Frontiers of Pandora, που λανσαρίστηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2023. Ανάμεσα στις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, λέγεται ότι το Indiana Jones and the Great Circle ίσως έρθει και στο PlayStation 5. Αυτό ίσως ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το μέλλον του Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*