Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Με 12GB RAM και ray-tracing ο διάδοχος του Nintendo Switch

*
Ως τώρα δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον διάδοχο του Nintendo Switch, όμως αν κρίνουμε από τις φήμες που κυκλοφορούνε θα πρόκειται για ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Τη σκυτάλη πήρε τώρα ο αρχισυντάκτης του Universo Nintendo, Necro Felipe, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πληροφορίες για τα προϊόντα της ιαπωνικής εταιρείας πριν αυτά ανακοινωθούν επίσημα. Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Felipe υποστηρίζει ότι η νέα κονσόλα θα έχει δυνατότητες για ray tracing capable και 12 GB RAM, την τριπλάσια σε σύγκριση με το Nintendo Switch, όμως και πάλι λιγότερη από τα PS5 και Xbox Series.

Επίσης, ο Necro Felipe παρείχε διευκρινίσεις σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν αναφορά στο πως παρουσιάστηκε το Nintendo Switch 2 σε developers κατά τη διάρκεια της Gamescom 2023 με μερικά tech demos, περιλαμβανομένου του The Matrix Awakens demo που βασίζεται στην Unreal Engine 5. Ο Felipe λέει ότι το demo έτρεχε με το NVIDIA DLSS 3.1 και όχι με το πιο πρόσφατο 3.5.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*