Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ο Hideo Kojima ετοιμάζει ένα νέο horror game με τίτλο Overdose

*
Λέγεται ότι ο Hideo Kojima ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι τρόμου με τίτλο Overdose. Ο αξιόπιστος industry insider Tom Henderson αναφέρει ότι έχουν έρθει στην κατοχή του πλάνα από πρώιμο στάδιο ανάπτυξης του παιχνιδιού, όπου εμφανίζεται η Margaret Qualley, πρωταγωνίστρια του Death Stranding της Kojima Productions. Μάλιστα ο Henderson υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για το Death Stranding 2.

Στα εν λόγω πλάνα, η Qualley φερεται να χρησιμοποιεί έναν φακό προκειμένου να μπορέσει να βρει τον δρόμο της σε σκοτεινούς διαδρόμους σε οπτική τρίτου προσώπου, όμως υποστηρίζεται ότι ο τίτλος θα μπορεί να παιχτεί και από οπτική πρώτου προσώπου.


Το video ολοκληρώνεται με ένα jump πριν εμφανιστούν στην οθόνη οι φράσεις: "GAMEOVER", "A Hideo Kojima Game" και "OVERDOSE".

Επίσης, διέρρευσε εικόνα που αποκλύπτει μερικώς το λογότυπο του Overdose.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*