Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ριζωμένο στην κόλαση της ανάπτυξης το Bioshock 4

*
Λέγεται ότι, εδώ και λίγο καιρό το BioShock 4 έχει ριζώσει στην κόλαση της ανάπτυξης. Υποστηρίζεται ότι το project έχει ξεκινήσει από το μηδέν, τέσσερεις φορές, διαθέτει άπειρους υπαλλήλους και η κακή διαχείριση οδήγησε σε ολοκληρωτική κατάρρευση.

Έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου παιχνιδιού της σειράς, BioShock Infinite. Ήταν ένας πολύ επιτυχημένος τίτλος, που έλαβε θετικές κριτικές σε όλους τους τομείς, αλλά από τότε, το franchise έχει βυθιστεί στο σκοτάδι. Θεωρήθηκε ότι το BioShock 4 ήταν υπό ανάπτυξη κεκλεισμένων των θυρών, αλλά η τελευταία διαρροή υποδηλώνει ότι τα προβλήματα μπορεί να είναι τόσο μεγάλα, που ίσως να μην κυκλοφορήσει ποτέ.


Ο χρήστης του Twitter, Oops Leaks σημειώνει ότι το BioShock Isolation επανεκκινήθηκε το καλοκαίρι του 2022 για τέταρτη φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε υψηλό επίπεδο προϋπολογισμού που οδήγησε σε άπειρους προγραμματιστές να εργάζονται project και σε κακοδιαχείριση. Φαίνεται πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο σενάριο αντάξιο της σειράς.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης για τα κέρδη της Take-Two, προτάθηκε ο ισχυρισμός ότι το BioShock 4 βρίσκεται ακόμη σε καλό δρόμο και θα κυκλοφορήσει εντός του οικονομικού έτους 2025- 26.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*