Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Στη GPU του PS5 Pro θα "ανατεθεί" το AI upscaling

*
Γνωστός leaker υποστηρίζει ότι το φημολογούμενο AI upscaling του PlayStation 5 Pro θα τρέχει στη GPU της κονσόλας, μιας και η APU δεν διαθέτει neural processing units. Τα παραπάνω σχόλια προέρχονται από τον AMD leaker, Kepler, που αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς ότι η κονσόλα τα υποστηρίζει NVIDIA DLSS. Καθώς το Viola APU από το οποίο θα αντλεί την ισχύ του το σύστημα δεν έχει NPUs, η κονσόλα θα μπορεί να υποστηρίξει το AI upscaling μέσω gfx11/12 WMMA, που ο leaker θεωρεί πως θα υπάρχει. Πάντως, ο Kepler έχει αμφιβολίες κατά πόσο η Sony ετοιμάζει το δικό της AI upscaling, μιας και θεωρεί ότι δεν έχει νόημα η εταιρεία να κάνει κάτι τέτοιο μόνη της, χωρίς βοήθεια από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της AMD.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*