Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Στις αρχές του 2024 τα αποκαλυπτήρια του Assassin’s Creed Codename Red

*
Με το Assassin’s Creed Mirage να αναμένεται τον επόμενο μήνα, η Ubisoft λογικά θα επικεντρωθεί στη συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς. Γνωρίζουμε ότι σε διαδικασία ανάπτυξης βρίσκεται το Assassin’s Creed Codename Red της Ubisoft Quebec, ένα open-world RPG που διαδραματίζεται στη Φεουδαρχική Ιαπωνία και το Assassin’s Creed Codename Hexe, μια πιο σκοτεινή προσέγγιση με το σκηνικό του να σχετίζεται με το κυνήγι μαγισσών στην Ευρώπη κατά τη διάρκεαι της Αναγέννησης. Όπως λέγεται εδώ και καιρό, το Assassin’s Creed Red θα βασίζεται ιδιαίτερα σε μηχανισμούς stealth, ίσως και να δανείζεται στοιχεία από το Splinter Cell, με τη δυνατότητα κάποιος να κρύβεται στις σκιές. Τώρα ο γνωστός insider, Tom Henderson αναφέρει ότι θα υπάρχουν και στοιχεία του περιβάλλοντος που οι παίκτες θα μπορούν να καταστρέψουν, όπως πόρτες για να βρεθούν πιο γρήγορα πρόσωπο με πρόσωπο με τους εχθρούς.

Ο ίδιος αναφέρει ότι το Assassin’s Creed Red θα αποκαλυφθεί στις αρχές του 2024 και θα κυκλοφορήσει κατά την εορταστική περίοδο του ίδιου έτους. Γνωρίζουμε ήδη ότι θα υπάρχουν δύο πρωταγωνιστές, ένας Samurai και μια Ninja/ Shinobi. Λέγαται ότι ο πρώτος είναι πρόσφυγας από την Αφρική και πιθανολογείται πως ο χαρακτήρας είναι βασισμένος στον Yasuke, τον πρώτο μαύρο Samurai.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*