Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Στο GTA 6 θα υπάρχει παρωδία των Disney Parks

*
Οι διαρροές και φήμες για το GTA 6 έχουν παρελθόν, παρόν και μέλλον. Λέγεται ότι, το επερχόμενο παιχνίδι της Rockstar Games θα περιλαμβάνει μια παρωδία των Disney Parks, γνωστή ως "Fairyland¨.

Σε χάρτη που δημιουργήθηκε από fans και αναρτήθηκε πρόσφατα στο X, στα βόρεια της Vice City υπάρχει η "Fairyland". Παρόλο που φαίνεται να είναι εμπνευσμένη από το Magic Kingdom και το Walt Disney World, η ιστοσελίδα SupercarBlondie.com υποστηρίζει πως η Fairyland βασίζεται στη Disneyland και φιλοξενεί το άκρως αποκρουστικό, "Rollercoaster Vomit". Η Fairyland αναπαρίσταται στον χάρτη ως μια σειρα απο δρόμους και μονοπάτια που περιτριγυρίζουν μια λίμνη. Τοποθτείται δίπλα σε μια περιοχή που ονομάζεται "Fairyland Forest¨, κοντά σε κάτι που μοιάζει με αεροδρόμιο.


Η Rockstar Games έχει ιστορικό σάτιρας για άλλες εταιρείες. Στο GTA V, για παράδειγμα θα βρείτε ένα εστιατόριο του τύπου In-and-Out Burger ως “Up-n-Atom Burger” και μια εταιρεία όπως η Facebook, γνωστή ως “Lifeinvader”.

Το GTA 6 θα κυκλοφορήσει το 2025, για PS5, Xbox Series X και Xbox Series S.

GTA VI leaked map 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*