Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το 2026 θα κυκλοφορήσει το επόμενο Xbox

*
Επανέρχονται οι συζήτήσεις σχετικά με την επόμενη κονσόλα της Microsoft, αυτή τη φορά από dataminer του Call of Duty. Σύμφωνα με τον χρήστη του X, The Ghost of Hope, δεν αποκλείεται το επόμενο Xbox να λανσαριστεό το 2026.

“Έμαθα από αξιόπιστες πηγές ότι το επόμενο Xbox είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2026. Δεν αποκλείεται το COD2026 να συνοδεύσει το λανσάρισμα", έγραψε.


Λέγεται ότι το Call of Duty 2026 αναπτύσεται από την Infinity Ward. Επιπλέον, ο The Ghost of Hope έχει πηγές εντός της Activision, οπότε δεν αποκλείεται η πληροφορία να προέρχεται από εκεί.

Στο παρελθόν υπήρχαν εικασίες ότι η Microsoft θα αποσυρθεί από τον τομέα του hardware για video games, όμως η πρόεδρος του Xbox, Sarah Bond τις διέψευσε, δηλώνοντας ενθουσιασμένη για το τι έρχεται με το επόμενο hardware του Xbox.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*