Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το επόμενης γενιάς Xbox θα έρθει με επεξεργαστή Zen 5 και χαμηλότερη τιμή από το PS6 (video)

Σε ένα video που ανέβασε στο YouTube ο χρήστης RedGamingTech αποκάλυψε πως το χρονοδιάγραμμα για την επόμενη κονσόλα Xbox έχει αλλάξει σημαντικά από τότε που έγινε η διαρροή εγγράφων της Microsoft από την FTC. Σύμφωνα με πηγές, η κονσόλα θα κυκλοφορήσει το 2026 και θα έχει επεξεργαστή Zen 5 και όχι Zen 6 όπως ανέφεραν τα έγγραφα.

Για το γιατί η Microsoft σκέφτεται να ανακοινώσει την επόμενη γενιά Xbox νωρίτερα από το PlayStation 6 είναι επειδή θέλει να στείλει ηχηρό μήνυμα όπως έκανε με το Xbox 360. Η κονσόλα θα είναι λίγοτερο ισχυρή από τον ανταγωνισμό και αυτό θα την κάνει και πιο φτήνη από το επόμενο PlayStation αλλά θα μπορεί να την αναβαθμίσει και να την κάνει ισχυρή στο μέλλον. Τέλος, οι φήμες αναφέρουν πως θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις με τη low-end θα προορίζεται κυρίως για cloud-gaming, κάτι που είναι πολύ πιθανό με τα πλάνα που έχει η Microsoft για το Xbox Game Pass.

Δείτε παρακάτω το video:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*