Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: To Half-Life Alyx θα κυκλοφορήσει για PSVR 2

*
Για το PSVR 2 γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει το 2023, διχως προς το παρόν να έχει γίνει γνωστή η τιμή του. Ένα βασικό ζήτημα είναι ποια παιχνίδια θα συνοδεύουν το λανσάρισμά του. Ως τώρα, η κυριότερη αποκλειστικότητα φαίνεται ότι θα είναι το Horizon Call of the Mountain, ενώ θα υπάρχουν και οι επιλογές των Resident Evil 8 και No Man’s Sky.

Σύμφωνα με φήμες, στην παραπάνω παρέα αναμένεται να προστεθεί και το Half-Life Alyx. Λέγεται ότι η Sony συμφώνησε τελικά με τη Valve για τη μεταφορά, μετά από μια μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για τα περισσότερα headsets που είναι συμβατά με PC. Σημειώνεται όμως ότι δεν θα γίνει διαθέσιμο ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου headset της Sony.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Μεγιστε Gabe, καθεσαι πανω σε franchise που θα μπορουσαν να σου φερουν εκατομμυρια (Half Life , PORTAL, Team Fortress) με ενα απλο remake οπως κανουν οι αλλοι, και απλ δεν το κανεις διοτι εισαι μεγιστος.

*