Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: To Killzone VR έρχεται στο PlayStation VR2

*
Ο Bryan Paul του PSVR Without Parole μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με έναν τίτλο Killzone VR που προοριζόταν για το PSVR όμως ακυρώθηκε. Ο παρουσιαστής υποστηρίζει ότι το project επανήλθε στο προσκήνιο και προσφέρει μια περίληψη των γεγονότων.

Η Sony συμφώνησε με τη Supermassive Games για τη δημιουργία του Killzone VR, που προοριζόταν για το PSVR. Έπειτα από μερικά χρόνια σε διαδικασία ανάπτυξης, το 2019 o publisher έκανε μια συνολική εκτίμηση και δεν έμεινε ικανοποιημένη με την πρόοδο που είχε επιτευχτεί ως τότε. Το αποτέλεσμα ήταν η Sony να αφαιρέσει από το project τη Supermassive Games και η ανάπτυξη μεταφέρθηκε στο εσωτερικό της εταιρείας. Πολύ πιθανό να αποτελέσει παιχνίδι του PlayStation VR2.


To συγκεκριμένο κανάλι του YouTube έχει ιστορικό έγκυρων διαρροών, όπως το PS VR2 Developer Summit τον Αύγουστο του 2021, αλλά και τα hardware specs της επερχόμενης συσκευής εικονικής πραγματικότητας της Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*