Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: To The Last of Us Part III είναι το επόμενο project της Naughty Dog

*
Νέες φήμες έρχονται από τον MCU/DCU Movies leaker ViewerAnon, που υποστηρίζει ότι έχει πληροφορίες για τα επόμενα projects της Naughty Dog. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog θα είναι το The Last of Us Part III και θα είναι ξεχωριστό από το Factions, το οποίο θα κυκλοφορήσει πρώτο. Επίσης, το IP του Uncharted θα το διαχειρίζεται στο εξής ένα άλλο studio.

Όπως πάντα, σας μεταφέρουμε τα παραπάνω με πάσα επιφύλαξη. Μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι από επίσημα χείλη, δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο παρά φήμες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Slipknot92
    • Λες και μας είπε κάτι που δεν γνωρίζαμε η δεν υποψιαζόμασταν ότι δουλεύεται πίσω από στα παρασκήνια έτσι πρέπει για να κλείσει όπως του αρμόζει του έπους και να αρχίσει «επισημά» η τωρινή γενιά προβλέπω επίσημη ανακοίνωση την ημέρα αρχής προβολής της τηλεοπτικής σειράς και κυκλοφορία λογικά μέσα στο 2024+.

*