Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογείται η ανακοίνωση ενός νέου Like a Dragon στο RGG Summit 2023

*
Η Ryu Ga Gotoku Studio, η εταιρεία ανάπτυξης του Yakuza, ανακοίνωσε ένα νέο showcase που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Η εταιρεία ανάπτυξης, ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, πως το live stream του RGG Summit 2023 θα πραγματοποιηθεί 15 Ιουνίου στις 8 μ.μ. Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζουμε τι ανακοινώσεις θα γίνουνε και τι να περιμένουμε, όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως θα γίνει αναφορά σε νέο Like a Dragon. Στο αντίστοιχο showcase του περασμένου έτους, η εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε επίσημα το Yakuza 8 ως Like a Dragon 8, καθώς και το Like a Dragon Gaiden στο οποίο πρωταγωνιστεί και πάλι ο Kazuma Kiryu.


Το Like a Dragon 8 ακολουθεί τα γεγονότα του Yakuza 7: Like a Dragon (ναι, η απόφαση να μετονομαστεί η σειρά προκαλεί μια μικρή σύγχυση) και θα έχει και πάλι ως πρωταγωνιστή τον Ichiban Kasuga, αλλά και ο Kiryu θα λάβει τη θέση που του αρμόζει μέσα στο cast. To όγδοο μέρος, όπως και ο προκάτοχός του, θα είναι ένα turn-based RPG ενώ το Gaiden θα επιστρέψει στο action brawling gameplay για το οποίο είναι γνωστή η σειρά. Επίσης, όσον αφορά την πλοκή, το Gaiden θα γεφυρώσει τα κενά που προκύπτουν μεταξύ των Yakuza 6 και 7.

Η κυκλοφορία του Gaiden και του Like a Dragon 8 αναμένεται μέσα στο 2024 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*