Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Final Fantasy 14: Το δικό της νόμισμα θα έχει η έκδοση για Xbox Series X και Xbox Series S

*
Το δικό της νόμισμα θα αποκτήσει η έκδοση του Final Fantasy 14 για Xbox Series X και Xbox Series S. Το λανσάρισμα της ολοκληρωμένης έκδοσης του παιχνιδιού στις κονσόλες της Microsoft είναι προγραμματισμένο για τις 21 Μαρτίου 2024 και σημειώνεται ότι αν έχετε ήδη λογαριασμό σε άλλη πλατφόρμα και θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε σε κονσόλα Xbox, από την ημέρα εκείνη θα μπορείτε να κάνετε log on και να επιστρέφετε στη δράση από το σημείο που είχετε σταματήσει.

Όπως αποκαλύπτεται στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, η έκδοση για Xbox θα έχει το δικό της νόμισμα, τα FFXIV Coins, που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αγορές στο Final Fantasy 14 Online Store και στο Mog Station. Από την άλλη, όσοι χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους σε πολλαπλές πλατφόρμες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν αγορές με πραγματικά χρήματα μέσω της ιστοσελίδας του παιχνιδιού, ως συνήθως και μετά αυτές θα μεταφέρονται στην εκδοση για Xbox.


Λογικά, αυτό γίνεται προκειμένου η Microsoft να έχει ποσοστό από τα microtransactions και τις συνδρομές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*