Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Final Fantasy 16: Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του στη Σαουδική Αραβία

*
Η αρμόδια επιτροπή της Σαουδικής Αραβίας απαγόρευσε την κυκλοφορία του Final Fantasy 16 στη χώρα. Ο λόγος είναι ότι περιλαμβάνει μη επιτρεπόμενο περιεχόμενο, που η Square Enix αρνήθηκε να αλλάξει.

“Για τους fans του Final Fantasy 16, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι δεν θα κυκλοφορήσεις στο Βασίλειο, λόγω της απροθυμίας του εκδότη να πραγματοποιήσει τις απαραίτηες αλλαγές", αναφέρει η ανακοίνωση της αρμόδιας επιτροπής της Σαουδικής Αραβίας.


"Δυστυχώς, μετά από όλες τις προσπάθειές μας τους τελευταίους οκτώ μήνες χωρίς καμία επιτυχία, ένα από τα πιο σημαντικά και μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς είναι καθ' οδόν προς απαγόρευση λόγω της παντελούς άρνησης της εταιρείας να τροποποιήσει το περιεχόμενο ώστε να εναρμονίζεται με την χώρα", είχε γράψει πριν μερικές ημέρες ο γενικός επιβλέπων της επιτροπής για τα video games, Hattan Tawili στο Twitter, χωρίς όμως να κάνει αναφορά στο παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*