Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Final Fantasy 16: H Square Enix πρόσθεσε ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν επίμονα οι παίκτες

*
Η Square Enix έκανε διαθέσιμο ένα update για το Final Fantasy 16 που προσθέτει ένα χαρακτηριστικό που ζητούσε επίμονα η κοινότητα των παικτών. Πιο συγκεκριμένα, πλέον είναι δυνατό να ρυθμιστεί η ένταση του motion blur, με πολλούς κατόχους PS5 να διαμαρτύρονται ότι πάθαιναν ναυτία κατά τη διάρκεια του gameplay. H default ρύθμιση βρίσκεται στο 5 που είναι το ανώτερο και μπορεί είτε να μειωθεί, είτε να απενεργοποιηθεί τελείως.

Επιπλέον επιλογές για την camera την αποτρέπουν από το να ακολουθεί αυτόματα τους παικτές όταν κινούνται ή επιτίθενται, ενώ έχει αυξηθεί το maximum sensitivity.


Ακόμα, το update προσθέτει τρία νέα controller layouts, που προσφέρουν επιπλέον επιλογές, όπως για παράδειγμα η εναλλαγή των επιθέσεων και των ικανοτήτων των Eikons μεταξύ των shoulder buttons.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*