Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Final Fantasy 16: Στόχος τα 60fps στο performance mode, τι θα ισχύει για τις μάχες

*
Η Square Enix ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Final Fantasy XVI και όσο πλησιάζουμε στο λανσάρισμα μαθαίνουμε και περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του τίτλου. Το νέο game της σειράς θα στοχεύει στα 60fps στο performance mode για την εξερεύνηση και τις μάχες, με τη δεύτερη συνθήκη να προσφέρει σταθερό ρυθμό ανανέωσης. Ο game director του τίτλου μίλησε στο GNN και τόνισε πως ειδικά στις μάχες το frame rate θα είναι κλειδωμένο, ενώ στην εξερεύνηση θα γίνεται προσπάθεια για όσο το δυνατόν καλύτερες επιδόσεις. Ο λόγος αυτής της διαφορετικής προσέγγισης είναι ότι στην εξερεύνηση οι παίκτες θα θέλουν να δουν κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες σε τομείς όπως οι φωτισμοί και οι σκιάσεις, που στη διαδικασία μιας μάχης δεν είναι και τόσο εύκολο να εστιάσει κανείς. Ο Hiroshi Takai σημείωσε πάντως πως ένα μελλοντικό patch μπορεί να τα αλλάξει όλα αυτά. Σε ό,τι αφορά, τέλος, τα side quests, τόνισε πως αυτά θα έχουν διαφορετική διάρκεια και ίσως θα περιλαμβάνουν και πολλαπλά στάδια για την ολοκλήρωσή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*