Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Final Fantasy VII Rebirth: Ο creative director του επιβεβαιώνει πως ο Sephiroth θα είναι playable (trailer)

Στο νέο trailer του Final Fantasy VII Rebirth που εμφανίστηκε στο πιο πρόσφατο State of Play, είδαμε τον Cloud και τον Sephiroth μαζί στη μάχη.

Σε συνέντευξή του για το PlayStation Blog, ο Tetsuya Nomura, creative director του αναμενόμενου sequel, επιβεβαίωσε πως ο Sephiroth θα είναι playable, όπως ακριβώς και στο original Final Fantasy VII. Ο Nomura αναφέρθηκε σε μια συγκεκριμένη σκηνή – flashback στο χωριό Nibelheim, όπου ο Sephiroth μπαίνει στη δράση ως party member που ελέγχεται από το AI. Αυτήν τη φορά, θα είναι πλήρως playable.

Στο ίδιο trailer είδαμε και τον Cait Sith, ο οποίος φαίνεται πως θα έχει δύο διαφορετικές μορφές και επιθέσεις όπως Kitty Wallop, Lucky Roll και Let’s Ride, ενώ εμφανίζεται και ο Vincent, για τον ρόλο του οποίου στο remake δε γνωρίζουμε και πολλά. Ένας χαρακτήρας που λείπει από το video, είναι ο Cid. Ο Nomura δήλωσε πως στο Final Fantasy VII Rebirth θα υπάρχουν δευτερεύοντες χαρακτήρες που θα κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους στον επόμενο τίτλο. Ο creative director της Square Enix αναφέρεται στο τρίτο και τελευταίο μέρος της remake τριλογίας του Final Fantasy VII.


Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου 2024. Η Collector’s Edition του θα περιέχει ένα εντυπωσιακό άγαλμα του Sephiroth, με ύψος 48 εκατοστά. Η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να αγοραστεί αποκλειστικά μέσω του Square Enix Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Square Enix

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*