Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Flintlock : The Siege of Dawn, νέο gameplay trailer

Η Α44, έδωσε στην δημοσιότητα νέο gameplay trailer για το Flintlock: The Siege of Dawn, προκειμένου να μας hype-άρει λίγο ακόμη για τον πολυαναμενόμενο τίτλο.

Στο trailer, βλέπουμε περισσότερα στοιχεία για τον κόσμο που διαδραματίζεται το παιχνίδι, ενώ γνωρίζουμε λίγο καλύτερα την Nor και τον Enki.


Θεοί και όπλα συγκρούονται σε αυτό το νέο open world RPG. Η πόρτα του Afterlife, άνοιξε και ο στρατός των undead δραπέτευσε. Οι ζωντανοί είναι στο χείλος της καταστροφής για αυτό ήρθε η ώρα να πάρουν πίσω τον κόσμο τους. Ξεκινήστε ένα επικό παιχνίδι εκδίκησης, με μαγείας και όπλα και ηγηθείτε της τελικής μάχης που δίνει η ανθρωπότητα εναντίων των νεκρών.

Βοηθήστε τη Nor Vanek, και τον σύντροφο της Enki, ένα παράξενο πλάσμα με μαγικές δυνάμεις, να εκδικηθούν τους θεούς. Προκαλέστε τους θεούς, γνωρίστε ένα νέο rewarding combat system που συνδυάζει τσεκούρια, όπλα και μαγεία και εξαπολύστε ισχυρά combos.

Αφήστε το σημάδι σας στο πεδίο της μάχης, ενώ παράλληλα εξερευνήστε έναν επικίνδυνο, νέο κόσμο. Πετάξτε σε ερήμους, περάστε μέσα από συντρίμμια και αποκαλύψτε τα μυστικά που κρύβονται στην City of Dawn.

Το Flintlock: The Siege of Dawn, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023, σε Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, στο PC μέσω του Steam και του Epic Games Store, ενώ θα είναι διαθέσιμο την ημέρα της κυκλοφορίας του μέσω Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*