Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Football Manager 2024: Διαθέσιμο τώρα σε Early Access, για όσους το έχουν προ-παραγγείλει

*
Το Football Manager 2024 θα κυκλοφορήσει σύντομα και όσοι το έχουν προ-παραγγείλει, μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα το παιχνίδι μέσω Early Access. Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, λίγες μέρες πριν από την ετήσια κυκλοφορία του Football Manager διατίθεται μια open beta για τους παίκτες που έχουν εξασφαλίσει από νωρίς την κόπια τους. Φέτος όμως δεν πρόκειται για open beta, κάτι το οποίο επισημαίνει και ο director του παιχνιδιού, Miles Jacobson, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter). Η διαφορά σε σχέση με τις open betas που προηγήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια παραμένει άγνωστη, καθώς η εν λόγω διαφοροποίηση στην ονομασία φαίνεται πως ήρθε απλά για να ικανοποιήσει τους πιο σκληροπυρηνικούς fans της σειράς.

Το Football Manager 2024 θα κυκλοφορήσει για PC στις 6 Νοεμβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*