Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fortnite: Η Epic Games προσθέτει ξεχωριστή ηλικιακή αξιολόγηση για το περιεχόμενο του Creative Mode

*
Η Epic Games ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την International Age Rating Coalition (IARC), με σκοπό την ηλικιακή αξιολόγηση των νησιών που δημιουργούνται στο Creative Mode του τίτλου. Η IARC θα βαθμονομεί κάθε νησί με E (Everyone) ή με Teen, ώστε να ενημερώνονται οι γονείς για το περιεχόμενο στο οποίο έχουν πρόσβαση τα παιδιά τους.

Οι γονείς θα μπορούν επίσης να εμποδίζουν την πρόσβαση σε συγκεκριμένα νησιά, με τη βοήθεια των Parental Controls που προσφέρει το Fortnite, σε συνδυασμό με την εκάστοτε βαθμονόμηση της IARC. Οι βαθμονομήσεις θα εφαρμοστούν από τις 14 Νοεμβρίου. Την ίδια ημέρα, όσα νησιά δε φέρουν βαθμονόμηση, θα διαγραφθούν από το παιχνίδι οριστικά.


Για τη βαθμονόμηση κάθε νέου νησιού που δημιουργείται στο Creative Mode, οι δημιουργοί θα πρέπει να απαντούν σε ένα σχετικό ερωτηματολόγιο που θα διατίθεται μέσω του Creator Portal από τις 16 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, άλλες υπηρεσίες βαθμονόμησης όπως οι ESRB, PEGI και USK θα προσφέρουν τα δικά τους ratings, βασιζόμενες σε δικούς τους ελέγχους.

Το Fortnite είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, PC και Android. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*